İsmet Köroğlu Anadolu Lisesi

WEB https://ikal.meb.k12.tr
Adres : Gökseki Mevkii No12 Kaş/Antalya
VİZYON : Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
MİSYON : İsmet Köroğlu Anadolu Lisesi için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel işlevimizdir.
BAŞARILAR :

Saatler : 09:00-16.40
Yabancı Dil : İngilizce, Almanca
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Kaş merkezden Gökseki dolmuşları ile okulumuza gelinebilmektedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Kaş ilçesine bağlı Gökseki Mevkiindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kaş merkeze uzaklık 5 km, Antalya merkeze uzaklık 188 km´dir.
Kontenjan Bilgileri : 102
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Sınavsız
Sportif Etkinlikler : Futbol, voleybol ve diğer sportif çalışmalar yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Tübitak-4006, eTwinning
Diğer Hususlar : Okul pansiyonumuz kız ve erkek olmak üzere iki bölümden oluşmaktadır.